26. maj 2011

I won! Og besættelsen af øjenbryn

Som vi tidligere har skrevet om er Nadia og jeg forbundet på et hidtil uset (og lettere sygeligt) plan. En aften var Nadia faldet over e.l.f.'s hjemmeside og sad og savlede over deres billige produkter, alt i mens jeg ikke sad ved en computer, og derfor ikke kunne købe eller følge med. Og det var smerteligt. Så tidligt næste dag sad vi begge på hjemmesiden (og msn, duh), så vi kunne ose, beslutte os og købe sammen. Vi er nemlig co-dependent.
Vi bestilte samtidig, men Nadia var den første af os, der fik mailen om at pakken var afsendt (hvilket jeg selvfølgelig ikke var særlig tilfreds med. Var faktisk lettere hysterisk).
MEN. Jeg fik endnu en pakkeseddel fra min sure postmand. (Fandt i øvrigt ud af at vores dørklokke ikke virker, så det var egentlig ret godt, at jeg aldrig nåede at brokke mig til den uhyggelige postdame, ahem). Og i dag fandt jeg ud af at.. Jeg vandt! Jeg fik pakken først. *evil laugh*

Det er meget vigtigt at I får et billede af pakken, så I forstår sagens alvor. 

Jeg var så spændt på at se indholdet, at jeg følte mig nødsaget til at pakke den op, imens jeg sad udenfor min vejleders kontor og ventede på at komme ind. (Og måtte vise kassens indhold til trofaste bibliotekspartner L, mens mine øjne skinnede lykkeligt)

Image Hosted by ImageShack.us
Køb: Mineral Glow, neglelak (altså, 8,5kr - hvad giver du mig!?), en concealer og Eyebrow kit.

I samme øjeblik jeg endelig kom ind af døren derhjemme, fik jeg prøvet samtlige produkter af. (Bortset fra concealeren. Er det groft at jeg blev vred over ikke at have en eneste plet/bums/knop i ansigtet, som jeg kunne dække? Magen til antiklimaks.)
Men nu. Jeg har aldrig haft flottere øjenbryn. Det skal måske siges at jeg er besat af (mine) øjenbryn. Personligt synes jeg ikke at der er noget flottere (jaja, okay...) som et par velformede, mørke øjenbryn med et perfekt 'knæk'.
De er samtidig den del af mit udseende, jeg har kastet min kærlighed på, og af samme grund kan jeg ikke gå udenfor en dør uden at have dem tegnet op. Det lyder sygt. Det er det også..
MEN. e.l.f.'s eyebrow kit er the shizzle. En perfekt (indet mindre) sammensætning af en farvet gel og en mørk skygge. Jeg er lykkelig.

Image Hosted by ImageShack.us

Edit:
Per forespørgsel vedlægges der billed-dokumentation for mine argumenter. 3 kommentarer:

  1. Mangler det ikke lidt et før- og efterbillede af øjenbrynene her? ;)

    SvarSlet
  2. Ved du hvad, Nadia, jeg er helt enig. Så nu har jeg lavet om på det! :)

    SvarSlet