20. april 2011

Velkommen til Saga Blot!Det første indlæg er aldrig nemt. Det kan fungere som blikfang, og man vil gerne fremstå som velformuleret, smart og sjov uden at man tvinger sine nye læsere til at skulle slå hvert andet ord op i en fremmedordbog (selvfølgelig efter vi selv har fundet de selv samme ord frem fra synonymordbogen).

Men det første indlæg definerer gudskelov ikke hele bloggen, så her kommer en kort introduktion:

Saga Blot er dannet af de to fotografer Kira Bang-Olsson og Nadia Lavard (altså os), der i sin tid mødtes på internetsiden DeviantArt (i 2004, we go way back). Lige fra begyndelsen har vi været nært forbundne på et meget unikt, og for andre fuldstændig uoverskueligt, plan.
Med tiden er vi også blevet universitetsstuderende i hver vores del af landet med en overbevisning om at blogosphæren ikke kan være foruden vores meninger.

Vi har begge blogget i efterhånden mange år på både dansk og engelsk, hvilket har resulteret i utroligt mange blogs over utroligt mange emner; lige fra den anstrengte ’Sex & The City’-wannabe klumme til den mest udbredte ”I dag har jeg lavet…”, hvilket i øvrigt stadig lever i bedste velgående på både kirabo.wordpress.com og nadialavard.wordpress.com

Vi håber, du vil blive hængende, for det her; det bliver griner!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar