21. juni 2011

Saga Blot i London!

ENDELIG! Fjerde semester er goodbye Ruth, og det kan kun fejres ved at rejse til London.
Ja, så er det sagt.

Faktisk sidder jeg, når du læser dette indlæg, på et lille hostel nær Piccadilly Circus. Helt alene og sikkert snotforvirret.

Jeg havde den idé at alle de penge mine venner smider i nakken på Roskilde Festival kunne bruges på en rejse. Tanken var at jeg bare ville undersøge mine muligheder, og pludselig stod jeg med en returbillet til London (hostel + rejse = Roskildebillet. Seriøst).Nu har rejsen udviklet sig til at være en form for personlig udvikling for mig. Generelt har jeg det ikke specielt godt med at være Palle Alene i Verden ukendte steder, ej heller at være udsat for store rum med alt for mange mennesker. Men jeg er sikker på, at jeg også var ved at skide i bukserne den dag, jeg skulle lære at gå. Vi lærer jo kun af udvikling, så nu tager jeg Dronningen af England ved hornene.

Okay, titlen er lidt misvisende. Det er kun mig Nadia (som du kan se på billedet), der løber rundt om mig selv i Londons gader, mens Kira er hjemme i Aarhus. Nogle skal jo passe på landet, mens jeg er væk.

3 kommentarer:

 1. Det er spændende! Send masser af billeder!

  Og hold lidt ferie for mig. Jeg lider meget.

  SvarSlet
 2. Bare for at være rigtig træls så er bygningen ved siden af Big Ben, parlament building. Men rigtig god tur. London er skøn.

  SvarSlet
 3. @Nadia: Bloggen bliver nok proppet af billeder og historier. Og frygt ej, jeg holder dobbeltferie :)

  @Kristina: Tak :) jeg tegnede kun Big Ben, men synes der manglede noget, så det er da lidt af et tilfælde, at det stemmer overens med virkeligheden! :D

  SvarSlet