11. juni 2011

At flade ud

Som en venlig sjæl skrev i går (hjerte!), fik jeg afleveret min sidste opgave på BA-niveau i går. Teknisk set mangler jeg at få karakter for den, og derved finde ud af om jeg har bestået min BA - men det tager vi ikke så nøje.
I kender garanteret alle følelsen, når man er færdig. Først skal man vænne sig til, at der ikke ligger en sjælesluger af en opgave og forventer at du bruger al din tid på den. Dernæst går det op for dig at du kan foretage dig LIGE hvad du har lyst til. Et overvæld af muligheder. Og så kommer trætheden.. der kommer snigende og pludselig som en hval æder dig hel. For mit vedkommende indtræder hovedpinen også her.
Jeg fejrede afleveringen med K og udsalg på smykker i H&M. Altså. Armbånd i mængder til 10kr stykket eller for en sampak? Jeg købte ind for 110kr. Kunne jo ikke leve uden NOGEN af dem. Og de er tidsløse!
..Og i øvrigt er mange af mine gamle så slidte, at de ikke helt er pæne længere (ikke at de behøves at blive smidt ud....). Min plan var dernæst at få en lur inden vores såkaldte 'bachelorafslutningsfest' med begivenhedskultur, meeeen. Ovenpå blomster (!! er de ikke smukke!) og sol og spænding, var det umuligt at falde i søvn. Så i stedet hed det bad, pump up the volume, pump up the volume, pump up the volume, dance dance!

Jeg havde pønset på at sove det meste af lørdagen væk, og derefter gense alle Scream-filmene (!!). Men selvfølgelig vågner man klokken 9 og er frisk. Min glæde over at være færdig udmyntede sig selvfølgelig i at ville gøre rent og rydde op. Fik tømt tre ringbind og bundet kompendierne sammen, så der er plads til nye ting i det nye semester... Og det var det eneste.
Og nu ligger jeg her.Egentligt et lidt pinligt billede. Har tømmermændshænder, så kan ikke tegne ordentligt, mit hår er en stor knude efter igår og viser mig for første gang med briller på bloggen - grænseoverskridende!
(Skulle der herske tvivl, så ligger jeg altså på sofaen og flader ud foran computeren med film på.)

6 kommentarer:

 1. Ca sådan ser jeg også ud.... Tillykke med fin buket.

  SvarSlet
 2. Du ER bachelor, blev der sagt! Nå.

  SvarSlet
 3. ...kommenterede jeg lige på min egen blog? Suk. Hej Kristina!

  SvarSlet
 4. Hej Nadia. Nice blog i har kørende for jer her.

  SvarSlet
 5. Tak! :) vi pusler og nusler osse om hende, så hun kan fortsætte med at være glad, hende Saga <3

  SvarSlet
 6. Tak Kristina :) Vi er bedst til at flade ud.

  Nadia, du nedern!

  SvarSlet