15. juli 2011

Ønskeliste (for nogen har snart fødselsdag!)

Tilbage i marts smed jeg min ønskeliste til min 25 års fødselsdag på min engelsksprogede blog (som er gået lidt i glemmebogen). Det var nemlig på det tidspunkt lige ved at være oppe over. Oppe over at der var yderligere 6 måneder til fejringen, vel at mærke.

Nu er vi praktisk talt overdrevet tæt på. Altså, det er virkelig lige om lidt. Om 108 dage.

Jeg er den type menneske, der ved præcis, hvad hun ønsker sig i løbet af året. Men når kalenderen viser d. 1. oktober bliver jeg i tvivl og hjernen står i stampe. Det ender altid med at blive latterlige ønsker, eller at folk tvinges til selv at finde på årets bedste gave.

Men i marts kom jeg dette prefødselsdagshukommelsestab i forkøbet, og det skal vores danske læsere absolut ikke snydes for! Måske du selv kan notere nogle af ønskerne til din ønskeseddel?

1. Sky Planter (mini), Boskke, 2. ALEX drawer unit, IKEA, 3. Componbili storage (white), Kartell, 4. Homage candleholder (assembly kit) (black), Koziol, 5. Heima candleholder (black), Normann Copenhagen, 6. Set Up wine rack (assembly kit) (black and grey), Koziol, 7. SKRUVSTA swivel armchair, IKEA, 8. Minima carafe 140cl (clear), Holmegaard, 9. Lamp, Muuto, 10. Grass vase, Normann Copenhagen, 11. Kant desk, Moormann (jeg nægter simpelthen at oversætte)...

B har i sinde at gøre personen, der giver mig en Muuto-lampe, meget ondt, men frygt ej, jeg vil passe og pleje og elske og nusse om dig efterfølgende.

Jeg har osse kedelige ønsker som fx en seng og sengestel. Og nogle Xboxspil. Men jeg vil gerne fremstå voksen og smart og stilbevidst og... suk.

(Det drejer sig bl.a. om Batman: Arkham City, hvis det skulle være...)

6 kommentarer:

 1. Gode ønsker - Jeg har selv den lille og den mellem sky planter. Den lille er ikke helt nem at holde ting i live i. Dog er det lykkes mig at have en tomat plante til at vokse i den i et par måneder - dog uden tomater i - endnu!

  SvarSlet
 2. Så burde jeg måske lave mit ønske om til en mellem, for jeg tænker lidt hen ad en basilikum, der hænge ud. Jeg synes, de er så fiiine, men jeg kan sgu ikke holde liv i noget som helst.

  SvarSlet
 3. NADIA! Spiller du også X-box? Det er jo det bedste. Håber Island er så sejt, som jeg tror det er.

  SvarSlet
 4. JA! Jeg spillede enormt meget PS2, men da B og jeg flyttede sammen skulle jeg til at lære at benytte en xbox. Det er fab! Har du nogle forslag til spil?
  Island er awesome!

  SvarSlet
 5. Nu ved jeg jo slet ikke hvilke spil du foretrækker, men mit ubetingede yndlingsspil er Fallout 3 (og det nyere Fallout: New Vegas.) Det spil har simpelthen alting, og det er helt fantastisk at rende rundt i the Wasteland og skyde mutantdyr og lede efter sin far.

  Red Dead Redemption er også storartet - jeg kan lide det, fordi det (ligesom Fallout) giver en enorm følelse af frihed - man kan ride rundt som man har lyst til. Og selvfølgelig det, at man kan ride...

  Ellers er jeg glad for Bioshock, GTA IV, Alan Wake... Har en (ikke meget brugt) x-box kategori på min blog.

  SvarSlet
 6. Uh, vi har faktisk nogle af dem derhjemme. Indtil videre har jeg kun set over skuldren på B, når han har spillet Fallout. Jeg må straks ind og rode rundt på din blog, kan jeg se på det hele :)

  SvarSlet